איזור הפנים הינו איזור רגיש הדורש יחס מיוחד ומקצועי. בטיפול הפנים נחזיר לעור את הלחות הטבעית שלו, באמצעות טיפול בפילינג נסיר תאי עור מתים ולבסוף נשתמש במסיכת פנים.
באיפור קבוע הפיגמנט מוחדר אל תוך העור ונשאר שם, הטיפולים כוללים איפור עיניים, הדמיית שיער בגבות, שפתיים ועוד..
הקליניקה עובדת בשיתוף עם רופאים מומחים ומציעה הליכים ופתרונות רפואיים לבעיות שונות כגון: טיפול באקנה, טיפול בפיגמנטציה, טיפול בעור מגורה ועוד..
הקליניקה של שירן גורן ממוקמת בנס ציונה ומציעה שירותי קוסמטיקה מקצועית ורפואית, מגוון של טיפולי פנים ועור לכל סוגי העור וטיפולים משלימים כדוגמת מניקור ופדיקור, הסרת שיער, איפור קבוע ועוד..
שירן גורן הינה קוסמטיקאית מומחית בעלת תעודות הסמכה של בתי הספר הגבוהים לקוסמטיקה בארץ ובעולם, עם ניסיון של 15 שנה ואלפי טיפולים מוצלחים.
בקליניקה יש דגש רב על איכות החומרים והתכשירים, כולם מאושרים על משרד הבריאות ועוברים בדיקות מקיפות על בסיס קבוע כך שתוכלי להרגיש רגועה שאת מקבלת את הטוב שבטוב שיש בתחום הקוסמטיקה.
בין לקוחותינו ניתן למצוא נשים מכל גיל מכל רחבי נס ציונה והסביבה, נשמח לראות גם אותך בינהן.
בקליניקה בנס ציונה ניתן לקבל מגוון רחב של טיפולים ובניהם: טיפול פנים, מזוטרפיה, איפור קבוע, אנטי אייג׳ינג, טיפול בקמטים, טיפול בנקבוביות סתומות, טיפול בצלקות אקנה, הסרת שיער בלייזר, טיפול בפיגמנטציה, מניקור, פדיקור ועוד..
כל הטיפולים מותאמים לפי מצב וסוג העור של המטופלת, טיפול לעור שמפריש המון שומן, טיפול לעור יבש, טיפול לעור מגורה, טיפול לעור מצולק וכמובן טיפול לעור רגיל.
כל הטיפולים נעשים באמצעות המכשור והטכנולוגיות החדישות ביותר, תוך דגש על שימוש בתכשירים האיכותיים ביותר שיעניקו לך את התוצאות הקוסמטיות הטובות ביותר.
לאחר הטיפול תקבלי הדרכה מפורטת לגבי המשך שימור שגרת הטיפוח בבית ותוכלי לרכוש ממיטב התכשירים בקליניקה במחירים מיוחדים ללקוחותינו.
אנחנו נמצאים ברחוב דוד פניק 32, נס ציונה.
כן, הגיל המומלץ הוא מעל גיל 18 ובכלל רוב הטיפולים הקוסמטיים מומלצים לאחר שהעור סיים את תהליך התבגרותו בצורה טבעית. במקרים רפואיים חריגים יבוצע איפור קבוע בגילאים צעירים ובאישור הורים בלבד.
בוודאי! בקליניקה של שירן תוכלי למצוא מגוון רחב של מוצרים ותכשירים משלימים שיעזרו לך לשמור על שגרת טיפוח נכונה ועור בריא גם בבית. בנוסף קיימת הנחה מיוחדת לתשובות נס ציונה ולחברה שמביאה חברה.
לא, בתחילת דרכי הייתי מגיעה לבצע טיפולים קוסמטיים ברחבי נס ציונה והסביבה, כיום המצב בלתי אפשרי כי רוב המכשור מוצב באופן קבוע בקליניקה.
השינוי מופיע כבר אחרי הטיפול הראשון אך ברמה שונה ובהתאם לסוג הטיפול, לעיתים טיפול אחד מספיק ולפעמים יש צורך בסדרת טיפולים שאנו נבנה עבורך.