אומרים שאנחנו אומה חדשנית, אני מאמין שזה נכון לכל נושא – בין אם זה בהייטק, בטפטפות או באירוח ערבי בשר , מי שלא מחדש נשאר מאחור.
אני חושב שבתחום שלנו כל מארח חייב לתחקר את עצמו ולשאול את עצמו תמיד איך להשתפר, ולהיכנס לכל פרט גם אם הוא הקטן ביותר – איך לסדר את השולחנות יפה יותר, איזה בירה להגיש כדי להיות טוב יותר, איך להפוך את העובדים לשירותיים יותר, איך לשפר את המתכונים שיהיו טעימים יותר, איך לגוון במנות וכמובן איך להפוך את הבשר לטעים יותר.
אני כמובן משתדל לשנות ולשדרג כל הזמן ולא "לנוח על זרי הדפנה".
אז אני עִדו, בן 16 ואני מזמין אתכם לחוויה קולינרית טעימה במיוחד!
אני מארח ערבי בשר מדי שבוע אצלי בחצר בפרדס חנה, שבהם תהנו ממעל ל 8 מנות בשר מיוחדות, שתיה חופשי (בירות, יין ושתיה קלה), כמה סוגי סלטים וכמובן קינוחים שלא מעולם הזה .
תגיעו רעבים!
המנות שאני מגיש משתנות מעת לעת ובהתאם לאירוע, הנה דוגמה קטנה לחלק מהמנות: