אוכל, בעיניי, הוא צורך רגשי. הדבר שקושר אותי לבישול ולמטבח – הוא האהבה שלי לאוכל והאהבה שלי לאנשים. והמטרה שלי היא לחבר בין שתי האהבות האלה. לכן אני לוקח את התחום הזה באופן אישי כל כך.
בכל מקום ובכל הזדמנות בהם אני מגיש את האוכל שלי לאנשים, אני נמצא שם לא רק בתור שף פרטי, אלא כאדם קרוב, כחבר. רכשתי השכלה מקצועית גבוהה ב-Culinary Institute of America בניו-יורק ובקורדון בלו בלונדון. השלמתי לימודי מאסטר שף בפקולטה לחקלאות ברחובות מטעם האוניברסיטה העברית.
יש לי, כמובן, כבוד רב לעיצוב ולאסתטיקה בקולינריה. ועדיין, הדבר החשוב לי ביותר באוכל הוא, תאמינו או לא, הטעם שלו. בסופה של נגיסה, בסופה של ארוחה, בסופה של חוויה, הסועד נשאר כשהטעם בפיו. והטעם הזה מוכרח, לדעתי, להשביע את הרגש. ייתכן שאתם זוכרים אותי מהמסעדה שלי, maraboo, באירוע פרטי, באירוע עסקי, או על מסך ערוץ 10, שם זכיתי בתוכנית קרב סכינים – אליפות המסעדות, או מאתר נענע 10, בו פרסמתי טור אישי או בתוכניות טלוויזיה שונות.
השירות האישי שלי קייטרינג בוטיק לאירועים משפחתיים ועסקיים שונים, עד 100 משתתפים, כולל בישול עילאי, מעשה ידיי, ונוכחות צוות מלא הדואג לשירות, להגשה ולניקיון, ואפילו לכלי האוכל.
התפריטים העשירים נבנים ומותאמים במיוחד לכל אירוע.
שנים רבות בתחום, כשף במסעדות, בתי מלון ואירועים העניקו לי ידע נרחב וכלים מגוונים להבנה מעמיקה ומעשית של עולם המסעדנות, מלונאות, ואירועים.
את כל אלה אני מתרגם לייעוץ קולינרי מקיף ולסיוע מקצועי למסעדות חדשות וותיקות – משלב הרעיון ועד למימוש החלום.
ייעוץ קולינרי מקצועי וליווי צמוד הכוללים:
נייד 0543363994
משרד 036036666
מייל info@chefyoavbar.co.il
כתובת צופית 3, קדימה-צורן
ראשון – חמישי
21:00 – 08:00
שישי
16:00 – 08:00